CINE SUNTEM NOI?

afla mai multe despre noi

LICENȚĂ DE REÎNNOIRE A MISIUNII NOASTRE

Reînnoirea licenței. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă câștigați lupta, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți permisul de conducere rapid și ușor. Sunt de acord.

Născut în 2002, în mijlocul imposibilității întâlnite de cetățeni în procesul de promovare a examenelor scrise și practice pentru obținerea permisului de conducere în Europa și tocmai în Uniunea Europeană, am luat facilitarea obținerii permisului de conducere în majoritatea cazurilor de la Țări europene, inclusiv Italia în special. După câțiva ani de experiență în industrie, am început să primim recomandări de la clienții noștri pe baza satisfacției acestora. Prin urmare, în 2007 am decis să creăm un site web care să ne permită să fim în contact cu un public mai larg, întrucât mulți oameni erau interesați zi de zi. reînnoirea licenței

Experiențe extraordinare

Iată-ne așadar, 14 ani de experiență de la înființarea noastră. Aceasta este cea mai îmbunătățită și cea mai recentă versiune a site-ului nostru. Promovăm în mod constant modalitatea rapidă și ieftină de a obține un permis de conducere. Procedura este detaliată pe pagina noastră de start. În ciuda tuturor dificultăților întâmpinate, am fost atrași de această activitate aparent ilegală. Toți clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți și nu s-au confruntat niciodată cu probleme de autenticitate. Înseamnă că dacă lucrați cu noi, documentul pe care îl veți primi va fi legal. Ne concentrăm pe criptarea datelor, controlul securității, înregistrarea în baza de date a guvernului italian și bucuria de serviciile noastre. Clienții cu care lucrăm se simt mereu în siguranță. Ne curățăm baza de date în fiecare săptămână și nu am fost piratați niciodată. Reînnoirea licenței

Întrebări frecvente

Cât durează să-mi iau permisul de conducere?

La patente di guida viene generalmente consegnata entro due settimane dalla richiesta del servizio e dalla verifica del pagamento, selezionando una consegna prioritaria tramite il form ed è possibile richiedere la patente entro 7 giorni lavorativi ma ciò comporterà un sostanziale aumento della prezzo totale.

Cu câte puncte îmi pot obține permisul de conducere?

Licența dumneavoastră va fi livrată cu un total de 20 de puncte, care pot fi scalate în cazul unei încălcări rutiere.

Cum primesc o licență trimisă?

La licenza viene inviata tramite raccomandata (tempo di consegna 1-2 giorni) all'indirizzo che inserisci nel modulo per inviare la richiesta, ti verrà inoltre fornito il tracking per verificare lo stato della tua spedizione.